Ons collectief

Pro-Trainingsacteurs is een netwerk van trainingsacteurs die kwaliteit leveren. Bij ons staan het effectief ondersteunen van trainers, de positieve leerervaring van deelnemers en vakmanschap centraal. Alle aangesloten trainingsacteurs handelen vanuit dezelfde kernwaarden en werken al jaren succesvol samen. We kennen elkaar van haver tot gort en bevelen elkaar zonder aarzelen bij opdrachtgevers aan. Daarnaast zorgen we voor onderlinge vervanging en houden we samen onze vakkennis op peil.


Tot 2017 bestond onze samenwerking alleen achter de schermen. Maar steeds vaker kregen we van tevreden klanten de vraag of we ons als netwerk zichtbaar wilden maken: ‘Wij vinden jullie stuk voor stuk goede trainingsacteurs. Het is prettig samenwerken. Mogen wij jullie als collectief voorstellen aan onze collega’s in het land? En… kunnen jullie dat op een toegankelijke manier mogelijk maken?’

Wow, wat een compliment! En een kans die we niet wilden laten liggen. Wat begon met een schets aan de keukentafel is nu uitgegroeid tot dit online platform. Een platform waar trainers en coaches terecht kunnen voor het inhuren van vakbekwame trainingsacteurs. Trainingsacteurs die gaan voor kwaliteit in samenwerking en spel. Want dát is waar wij als netwerk voor staan.
Meer weten over wat ons bindt?