In de spotlights: Berdine Segers

In de ‘Maand van de Pro-Trainingsacteur’ stellen we graag onze collega’s aan je voor. Vandaag staat onze vrolijke en integere collega Berdine Segers in de spotlights.

Berdine groeide op in een groot gezin met 6 kinderen. Als middelste dochter van 2 dove ouders leerde ze al vroeg om een bruggenbouwer te zijn. Naar elkaar luisteren, andere meningen respecteren en samen delen, maakte haar tot de persoon die zij nu is.

Naast mantelzorger van haar moeder, zorgt ze ook graag voor de liefde van haar leven, Royal, en hun puberzoon. Zoonlief test regelmatig haar communicatieve vaardigheden. En wat blijkt? Open vragen stellen en het toepassen van LSD werkt zelfs bij pubers! 🙂 Ze houdt van een lekkere cappuccino op een terrasje in de zon, lange wandelingen maken met vrienden en in haar eentje onkruid wieden in de moestuin. Tot slot een verrassende onthulling die zelfs haar collega’s even stil liet vallen. Berdine is enorme voetballiefhebber! Onze Berdine schoppend op de grasmat? Nee hoor, gewoon vanaf de bank! Binnen- of buitenlands voetbal, WK of Champignons League. Het maakt niet uit wie er wint, als er maar een ‘goede partij’ wordt voorgeschoteld.

Wil je weten hoe Berdine tegen het vak van trainingsacteur aankijkt? Bekijk dan nu haar profiel: