Verbinder

Meerdere acteurs nodig? Voor een groot of langlopend traject? Of juist voor een snelle klus, maar met veel mensen? Ook dan kun je altijd rechtstreeks contact opnemen met de individuele trainingsacteurs. Zie je dat niet zitten en besteed je het benaderen van meerdere trainingsacteurs liever uit? Dat kan!

Neem in dat geval contact op met onze verbinder (en trainingsacteur) Shamal Binnendijk. Zij beantwoordt vragen, verkent de opdracht en geeft advies. Zo heb je als opdrachtgever één aanspreekpunt waardoor communicatie helder en overzichtelijk blijft. In de voorbereidingsfase boekt, plant en informeert Shamal alle trainingsacteurs, zodat bij de uitvoering alle neuzen dezelfde kant op staan.

Onze verbinder steekt tijd en energie in de opdracht. Daarom vragen we hiervoor een ‘verbindingsvergoeding’. De opdrachtgever én trainingsacteurs betalen deze vergoeding samsam. De verbinder neemt tenslotte beide partijen werk uit handen. Wel zo eerlijk dus. In de offerte nemen we op welke verbindingsvergoeding jij als opdrachtgever betaalt en welk dagdeeltarief de uitvoerende trainingsacteur ontvangt. Transparantie vinden we belangrijk. Jouw training blijft immers wel FairTrained.