(web)Event

Heb je binnenkort een (online)teambijeenkomst, studiemiddag of kick-off gepland? En ben je op zoek naar een creatieve invulling die de groep in beweging krijgt en de aandacht vasthoudt? Kies dan voor een interactief (web)event van Pro-Trainingsacteurs. Met verrassende werkvormen, games en muzikale intermezzo’s blijven deelnemers alert en betrokken.

Waarom Pro-Trainingsacteurs?
Vaak staat in (online) bijeenkomsten informatie-uitwisseling centraal. Over het ‘wat’ en ‘waarom’ van een organisatie- of teamverandering bijvoorbeeld. Pro-Trainingsacteurs gaat een stap verder. Wij laten deelnemers erváren wat zo’n verandering voor hen betekent. De ene keer doen we dat door te oefenen met gedrag. Een andere keer houden we deelnemers spelenderwijs een spiegel voor. Wat onder water speelt, komt zo op een luchtige manier bovendrijven. Het effect? Mensen worden geprikkeld en voelen zich gehoord. En je organisatieboodschap blijft op een positieve manier hangen.

Maatwerk voor elke klant
Na een intakegesprek over wensen, thema en doel maken stellen we een programma samen. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Word je graag ontzorgd? Dan regelen we het webevent van A tot Z, inclusief dagvoorzitter, techniek, sprekers, trainingsacteurs en entertainment bijvoorbeeld. Heb je zelf een programma bedacht en wil je dat wij een onderdeel invullen? Ook dat kan.

Neem gerust contact met Christien, Esther of Shamal op over de mogelijkheden. Druk op de knop voor de contactgegevens.

Christien Sepers Esther Veldman Shamal Binnendijk


Bekijk hieronder de video-impressie van het webevent voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.