Workshop Regiemodel online

‘Je zegt de hele tijd dat het oefenen online echt kan, maar hoe dan?’ Sommige trainers, HR, L&D of coaches staan nog ambivalent of afwachtend in het online trainen van vaardigheden en gedragsverandering. Ze zijn wel nieuwsgierig maar twijfelen of oefenen online net zo effectief is als offline.

Als specialisten ervarend leren weten wij dat het niet voldoende is als wij trainers vertellen dat het wel kan. Je moet het eerst zelf ervaren voordat je erin gelooft en je opdrachtgever kunt overtuigen om online verder te gaan. Daarom kun je nu met ons mee op ontdekkingstocht. We laten je ervaren hoe online oefenen werkt.

Dus: wil je zelf ervaren hoe een trainingsacteur jouw online training/sessie interactief en effectief maakt? Twijfel niet en geef je dan op voor 1 van onze workshops. Allebei mag natuurlijk ook!

Workshop 1: online ervarend leren met een trainingsacteur
of
Workshop 2: regiemodel online (lees hieronder)

WS 2: regiemodel online
Na deze workshop heb je de impact van het regiemodel online ondervonden. Het regiemodel is goed toepasbaar in (grotere) groepen. En is een veilige, herkenbare en tegelijkertijd confronterende werkvorm waarbij ‘de beste stuurlui aan wal staan’. Deelnemers ontdekken welk gedrag effectief is en met welk gedrag zij zelf willen experimenteren in de praktijk. Gegarandeerd meer energie en betrokkenheid in je training en motivatie voor een (gedrags)verandering.

Praktische informatie
Wanneer: diverse data in mei en juni 2020
Waar: je ontvangt een link via Zoom
Hosts: Esther Veldman en Shamal Binnendijk