‘Online oefen van gedrag. Is dat wel effectief?’
Sommige trainers, HR, L&D of coaches staan nog ambivalent of afwachtend in het online trainen van vaardigheden en gedragsverandering. Ze zijn wel nieuwsgierig maar twijfelen of oefenen online net zo effectief is als offline.

Zelf ervaren?
Als specialisten ervarend leren weten wij dat het niet voldoende is als wij trainers vertellen dat het wel kan. Je moet het eerst zelf ervaren voordat je erin gelooft en je opdrachtgever kunt overtuigen om online verder te gaan. Daarom kun je nu met ons mee op ontdekkingstocht. We laten je ervaren hoe online oefenen werkt.

Onze online workshops
Op aanvraag verzorgen wij een workshop waarin je leert hoe je online leren effectief, interactief en energiek maakt. Natuurlijk staat het oefenen van gedrag centraal. Momenteel bieden wij de volgende workshops aan:

1. Online ervarend leren met een trainingsacteur

Na deze workshop heb je ervaren hoe een trainingsacteur je kan helpen om jouw online training/sessie zo effectief mogelijk te maken. Interactief, veilig en met behoud van energie. We zoomen in op hoe je deelnemers online kan laten oefenen met gedrag zowel in 1-op-1 sessies als in kleine groepen.

2. Regiemodel online

Na deze workshop heb je de impact van het regiemodel online ondervonden. Het regiemodel is goed toepasbaar in (grotere) groepen. En is een veilige, herkenbare en tegelijkertijd confronterende werkvorm waarbij ‘de beste stuurlui aan wal staan’. Deelnemers ontdekken welk gedrag effectief is en met welk gedrag zij zelf willen experimenteren in de praktijk. Gegarandeerd meer energie en betrokkenheid in je training en motivatie voor een (gedrags)verandering.